Welkom bij de jeugdafdeling WEG van Zuyd Cycling Team.

Elk jaar hebben we weer een zeer gevarieerd aantal jongens en meisjes die zeer gemotiveerd zijn en ieder stuk voor stuk zijn of haar eigen specialiteit op fiets gebied beheersen. We hebben binnen de vereniging voor iedereen wat aan te bieden in de fietssport ook voor de jeugd, ook als je geen wedstrijden wil rijden.
Bij ons staat het plezier hebben op de fiets en met elkaar voorop. Niet alleen de jeugdleden maar ook de ouders, want die moeten toch maar iedere training en wedstrijd mee. De jeugdafdeling is dan ook een knusse club waarin iedereen welkom is en iets voor elkaar over heeft. Er zijn ouders en leden die wat langer meegaan in het jeugdwielrennen en ouders en leden die pas komen kijken. Zo wordt op een prettige manier de knowhow overgedragen. Want ook wij zijn begonnen zonder verstand te hebben van wielrennen.
Naast de gezelligheid hebben we ook een grote vrijwilligersgroep die het mogelijk maken om de jeugd het plezier te geven wat ze hebben in het wielrennen. Mochten we jouw interesse gewekt hebben, schrijf je in via de aanmeld pagina of neem gerust contact, we staan jullie graag te woord mochten er nog vragen zijn via:   secretariszuydct@gmail.com

Contact:

Zuyd Cycling Team
secretariszuydct@gmail.com
Parijsboulevard 10
6235 LJ Sittard

Correspondentie adres:

Zuyd Cycling Team
Rolduckerweg 32
6369 GV Simpelveld

Trainingsdagen:

Jeugd Catagoriën:

Dinsdagavond: van 18:45 tot 19:45 uur
Donderdagavond:      van 18:45 tot 19:45 uur 
   
 Zondagmorgen:

 

Tom Dumoulin Bike Park