VIRO-cup van start vanaf 9 april

Yes, we mogen weer! Vanaf dinsdag 9 april starten weer wekelijks de Viro-cup wedstijden op het Tom Dumoulin Bikepark. Er wordt elke dinsdagavond gereden in twee categorieën:

  • Buitenbaan: elite en belofterenners, junioren, amateurs en masters onder de 40
  • Grote binnenbaan: nieuwelingen, masters 40+, dames en toerrijders

Handige informatie:

⏰ Start om 19:00 uur
✏️ Inschrijven mogelijk vanaf 18.30 uur
💸 Inschrijfkosten bedragen €5,-

Limburg Cycling Trainingswedstrijden

Ook in 2024 worden er weer de ‘Limburg Cycling Trainingswedstrijden’ georganiseerd. Deze keer een coproductie van Zuyd Cycling Team op de Veilige Wieleromgeving Tom Dumoulin Bike Park in Sittard en Cycling Team Limburg op Wieleromgeving Herungerberg in Venlo. De drie wedstrijden zijn op de zondagen 28 januari, 4 en 25 februari. 

Sponsor in het zonnetje: Parkhotel Valkenburg

Dankzij onze sponsoren kunnen we onze doelen nastreven en groeien als club!

Vandaag is het tijd om aandacht te besteden aan onze sponsor: Parkhotel Valkenburg. Hét hotel in het Limburgs heuvelland met monumentale schoonheid. Dit prachtige hotel in Valkenburg aan de Geul, op steenworp afstand van het pittoreske centrum, is een perfecte startlocatie voor al je fietstochten. Tevens geniet je na de zware fietstocht van de fijne wellness faciliteiten en een heerlijk diner in huis.

Zuyd Cycling Team wordt development partner van Team dsm-firmenich/PostNL ter ondersteuning en ontwikkeling van regionaal talent

Zuyd Cycling Team (een regionaal wielerteam dat vorig seizoen is ontstaan uit de fusie van TWC Maaslandster en Wcl Bergklimmers) is verheugd om een boeiend partnerschap aan te kondigen met Worldtour Team dsm-firmenich/PostNL.

Via deze samenwerking beogen we de uitgebreide expertise, ervaring en het netwerk van Team dsm-firmenich/PostNL te koppelen aan het brede contigent van ambitieuze jonge wedstrijdrenners uit Limburg in de categorieën U17, U19 en U23 (leeftijd 15-22 jaar) van Zuyd Cycling Team (Zuyd CT).

Sponsor in het zonnetje: Mulleners vastgoed

Dankzij onze sponsoren kunnen we onze doelen nastreven en groeien als club!

Vandaag is het tijd om aandacht te besteden aan onze hoofdsponsor: Mulleners Vastgoed. Mulleners Vastgoed is een projectontwikkelaar in de bouwwereld, en richt zich op de ontwikkeling, financiering, bouw en verkoop van voornamelijk woningbouwprojecten. “Een betaalbaar en met zorg gebouwd eigen huis voor iedere doelgroep is de basisgedachte voor ieder bouwplan en initiatief”, aldus Mulleners Vastgoed.

Contact:

Zuyd Cycling Team
secretariszuydct@gmail.com
Parijsboulevard 10
6235 LJ Sittard

Correspondentie adres:

Zuyd Cycling Team
Rolduckerweg 32
6369 GV Simpelveld

Trainingsdagen:

Jeugd Catagoriën:

Dinsdagavond: van 18:45 tot 19:45 uur
Donderdagavond:      van 18:45 tot 19:45 uur 
   
 Zondagmorgen:

 

Tom Dumoulin Bike Park